Épületgépészeti és kazán vezérlés

Modern világunk eredményeképpen mára már teljesen elkényelmesedtünk. Szinte minden, ami körül vesz minket automatizált, már nem kell a fárasztó mosással és mosogatással törődni, vagy több kilométert gyalog megtenni. De ahhoz, hogy ezen hétköznapi automatizált használati tárgyaink működés képesek legyenek, szükséges ezeknek is egy „agy”, mely irányítja a gépezeteket. Ezek az agyak, a gépezetek esetében nem másak, mint a vezérlések, melyek a rendeltetésszerű működés alapvető feltételeit képzik.

Korunk fejlett technikáján alapuló életvitelünk eredményeként szerencsére egyre többen térnek át az automatizált, megújuló energiaforrásokat felhasználó kazán rendszerek és napkollektorok alkalmazására, melyek működését szintén a vezérlések biztosítják.

ecoMAX200w kazánvezérlés
PLUM Vegyestüzelésű kazán vezérlés vagy faelgázosító kazán vezérlés
Vállalkozásunk a korszerű kazánok és napkollektorok forgalmazásán kívül a szükséges vezérlések értékesítésében is részt vesz.

A forgalmazásunkban kapható EUROSTER és PLUM márkájú vezérlések széles körben elérhetőek, alkalmazhatóak többek közt:

faelgázosító kazánokhoz
vegyes tüzelésű kazánokhoz
radiátorokhoz
padlófűtéshez
HMV tárolókhoz
puffer tárolókhoz
szivattyúkhoz
és egyéb fűtési rendszerekhez
Minden egyes EUROSTER és PLUM vezérlőnk megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak, könnyen üzembe helyezhetőek, könnyen kezelhetőek, valamint magyar nyelven vezérelhetőek. Az egyes EUROSTER és PLUM vezérlések grafikus kijelzővel ellátottak és multifunkcionális vezérlése is alkalmasak, akár egy hétre előre is beprogramozhatóak, valamint ANTI-STOP funkcióval is rendelkeznek.

A forgalmazásunkban kapható vezérlések alkalmazhatóak:faelgázosító,vegyestüzelésű és pellet kazánok vezérléséhez. Kedvező árakon!