Rólunk

Bemutatkozás

Technológiai tudásunk az ipari forradalom óta oly mértékben fejlődött, hogy környezetünk képtelen lépést tartani ezzel a változással. Így, bár életünk minden területe könnyebbé vált, szépen lassan tönkreteszünk mindent, ami minket körülvesz. De szerencsére egyre többen vannak azok, akik a környezetet óvni szeretnék, az általuk leginkább kézen fekvő megoldással. Ezek a megoldások lehet az egyszerű szelektív hulladékgyűjtéstől kezdve a megújuló energiaforrások felhasználásán át szinte bármi, amivel csökkenthetjük a környezetünkre rótt terheket.
Cégünk is ezen tömegekhez csatlakozva igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségekből.
A Jo-Ci Therm Kft. 2008-ban alakult családi vállalkozásként, célul kitűzve maga elé a biomassza felhasználás és megújuló energia felhasználás növekedését hazánkban.
Mivel az energia árak egyre csak növekednek, így már nem csak a nagyfelhasználók, hanem a lakosság számára is megfontolttá vált a megújuló energia források használata.
Cégünk alternatívaként kínálja a nagy odafigyeléssel megválogatott biomassza kazánokat és napkollektorokat, melyek segítségével megrendelőink aktívan részt vehetnek a környezeti terhek, valamint a rezsi költségeik csökkentésében.
Készülékeink a pellet kazánoktól a biomassza kazánon és vegyes tüzelésű kazánokon át szigorú minőségi, környezetvédelmi és gyártási ellenőrzéseken mennek át! A garancia idők a kötelező 12 hónap felett lehet akár 36-60 hónap a garanciális feltételek teljesülése mellet.
Milyen kazánok érhetőek el forgalmazásunkban?
• automata adagolós kazán
• pellet kazán
• vegyes tüzelésű kazán
• biomassza faapríték kazán
• faelgázosító kazán
A megújuló energiákhoz tartoznak a napkollektorok és ezek tartozékai illetve a használati melegvíz tartályok! A napkollektorok kiválasztásánál figyelembe vettük a gyártó gyártástechnológiáját illetve a készülékek minőségét.
2010 óta foglalkozunk épület gépészeti kivitelezéssel. Kollégáink az épületgépész mérnöktől kezdve a fűtés szerelőkig nagy szakmai tapasztalattal és igényes munkával szolgálják ki megrendelőinket. Eddigi munkáinkat megtekinthetik a referencia menü pont alatt.
Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat!

%d blogger ezt szereti: