Akció!

Bio Vento Roto pellet kazán 30 kW

1 790 000 Ft 1 520 000 Ft

Leírás

Az 5. osztályú Biomaster Vento Roto pellet kazánok

A Biomaster Vento Roto sorozat az ergonómiai megoldásokat ötvözi olyan megoldásokkal, amelyek garantálják a hatékonyságot és az egyszerű használatot. Két modulos kialakítás – alacsony kazán és önálló tartály – számos beállítást tesz lehetővé.
A félautomata hőcserélő tisztító rendszer és az automatikus égő tisztító rendszer  minimálisra csökkenti a munkát, azaz rendszeres ellenőrzéseket és üzemanyagtöltést. A tökéletes eszköz kis és alacsony kazánházakhoz. A Plum ecoMAX 350 P és az ecoMAX 850 P / ecoMAX 850 P TOUCH vezérlők modern megoldásai felelősek az égetési folyamat vezérléséért és ellenőrzéséért, amelyek az igények függvényében külön-külön kerülhetnek kiválasztásra. Ezenkívül egy online vezérlőmodullal is felszerelhető. Ez az eszköz lehetővé teszi a független ellenőrzését a kazánnak és az otthoni hőmérsékletnek  távolról.

A Biomaster Vento Roto pellet kazán rendelkezik egy 5 osztályú  ECODESIGN tanúsítvánnyal, amely a A++ környezetvédelmi osztályú kazánok csoportjába sorolja, amelyek megfelelnek a legmagasabb és a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeknek a lengyel és globális fűtőberendezések piacán.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bio Vento Roto pellet kazán 30 kW” értékelése elsőként