Unica Sensor vegyestüzelésű kazán 50 kW

875 000 Ft

Leírás

UNICA SENSOR vegyestüzelésű kazán elfűt bármilyen szilárd tüzelőanyagot (fa, szén, faforgács, fa apríték,  szalma, tőzeg és kéreg, szén).

Miért az UNICA SENSOR vegyestüzelésű kazán? Miért lesz ez önnek jó?

–  Minőségi 6 mm kazánlemezből épültek, szigorú minőség biztosítás mellet.

– 30% kevesebb tüzelőanyag fogyasztás a hagyományos vegyestüzelésű kazánhoz képest

– Alsó és felső begyújtás lehetősége

– A kazán gyártója 40 éves tapasztalattal rendelkezik

– Unica Sensor szilárd tüzelésű lemez kazán rakodási ajtaja 45 fokban megdöntött! Ez előnyös az utántöltésnél!

– Nagyméretű tűztér. A vegyestüzelésű lemez kazánok teljesítményükhöz méretezetten nagy tűztérrel rendelkeznek. egy töltéssel, fával maximum 6 óra, szénnel 9-20 óraüzemidő érhető el de ez az időjárás és az épület hő veszteségének a  függvénye is!

– Vizes rostély rázórostéllyal kombinálva egyszerűbb hamuzás, és az  égés során a parázs hőjének hasznosítása.

–  Unica Sensor vegyestüzelésű kazánok függőleges háromhuzamú füstjáratai növelik a hatékonyságot, kombinálva füstgáz szenzorral és a ventilátor fordulatszám változtatásával közel állandó füstgáz hőmérsékletet tartva, kényszerítik a füstgázt a hőmérséklet leadására a hőcserélőkön keresztül. Ezzel a megoldással 15-20% tüzelőanyag  megtakarítást tudunk elérni.

– Az égés során a szekunder levegő pótlását a tűztérbe épített fúvókák biztosítják. Így a füstgázban még éghető anyagok levegő hozzáadásával elégnek. Automatikusan történik, nem kell állítgatni. A vegyestüzelésű lemez kazánhoz méretezett puffer tartállyal kitolható a fűtési idő illetve egy komfortosabb és költségkímélő fűtést tudunk megvalósítani.

– Zárt rendszerbe is köthető a megfelelő  biztonsági elemek beépítésével. Biztonsági hűtő szelep.

– Széles teljesítmény választék jellemzi az Unica Sensor Vegyestüzelésű kazánokat! Elérhető teljesítmények: 10, 15,20,25,30,40,50, 60 kW Mindenki megtalálja az egyéni igényeire szabott teljesítményt. Ellátó rendszere (ventillátor és vezérlő), fenntartja az állandó víz hőmérsékletet a kazánban. Hatásosan és nagy pontossággal tartja a fűtővíz hőmérsékletet illetve a  használati meleg víz hőmérsékletet. Két  keringető szivattyút képes vezérelni. A készülékre szoba termosztát  csatlakoztatható így még gazdaságosabban lehet kihasználni a kazán teljesítményét. Felhasználó  barát menürendszerrel rendelkezik. A készülék robbantott ábráján is látszik a vizes rostély, és a háromhuzamú füstjárat. A tűztérben lévő fúvókák másodlagos levegőbejuttatásával növelik az égés hatékonyságát, illetve csökkentik az elégetlen gázok légkörbe jutását. A  lemez kazán teljesítmény kiválasztásánál vegye figyelembe az épülete hő igényét, a fűtési rendszer kialakítását! Túlméretezett  szilárd tüzelésű kazán energiát pazarol, az alul méretezett  nem fűti ki az épület a leghidegebb időben.  Garancia: 60 hónap a kazántestre, 24 hónap az elektronikus alkatrészekre

Méretek

Műszaki paraméterek 1

Műszaki paraméterek 2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Unica Sensor vegyestüzelésű kazán 50 kW” értékelése elsőként