Akció!

Vento Bio Pellet kazán 25 kW + 0,6m3 tartály

1 595 000 Ft 1 310 000 Ft

Leírás

Ez egy univerzális Pellet kazán! Működik minden szilárd tüzelőanyaggal, mint fa, szén, pellet.
Nem érzékeny a pellet minőségére. A készlet tartalmaz egy VENTO vegyestüzelésű kazánt 6 mm-es minősített kazán lemezből kialakított tűztérrel,egy univerzális pellet égőfejet,valamint az automatikus üzemanyag adagoló rendszert és az automatagyújtást pellet kazán üzemben.
Teljesítmények: 15, 20, 25, 35, 50 kW
A pellet kazán sokoldalú felhasználhatóságát jellemzi az automata pellet égőfej egy mozgó rostéllyal. Ez a rostély biztosítja a pellet kazán égőfejének tisztaságát és a rosszabb minőségű pelletek elégethetőségének lehetőségét.
A rosszabb minőségű egyéb (fapellet, napraforgó héj pellet, agri pellet) elégetésével akár 20-40% energia költség megtakarítás érhető el.A pellet kazán automata gyújtása révén vetekszik a gázkazán komfortjával csekély munka befektetésével.Ami azt jelenti, hogy az üzemanyag töltésen és a heti 3-4 naponta történő hamuzáson kívül csak 2 havonta egyszer igényel egy alapos tűztér és füstjárat tisztítást. A pellet kazán vezérlése akár az egész épület fűtési rendszerét ki tudja szolgálni a padlófűtéstől a radiátoros fűtésen át a használati meleg víz készítésig. A beépített külső hőmérséklet érzékelő használatával pontosabb, komfortosabb, illetve üzemanyag takarékosabb fűtést tesz lehetővé a pellet kazánunk.
Opcionálisan rendelhető modulok a pellet kazán rendszeréhez:
-puffer modul, plusz keverőszelep modul,
-érintőképernyős fűtés rendszer vezérlő modul,
-internet modul.
A pellet kazán univerzális mert átmeneti időben nem kell elindítani a pellet égőfejet, használhatjuk a másodlagos tűzteret az egyszeri begyújtáshoz. Nagy előnye a kinyitáskor az ajtó széles szögben nyílik, amely lehetővé teszi a hosszabb tüzelőanyag berakodását a nagy égéstérbe.
Az alsó ajtókerethez van telepítve az automata pellet égőfej, ami elégeti pelletet.
Az pellet égőfej szerelési megoldása gyors átváltást tesz lehetővé a pellet kazánon félautomata tüzelési módba.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vento Bio Pellet kazán 25 kW + 0,6m3 tartály” értékelése elsőként