Unica Vegyestüzelésű Kazánok

A vegyestüzelésű kazánokkal a mai kor követelményeinek teljes mértékben eleget tenni nagy kihívás. Kiváltképp az energiafelhasználás területén, bár egyre nagyobb teret hódítanak a megújuló energiaforrások, de azok kiépítése hatalmas költségekkel jár. Megoldásként maradt tehát korunk újraértelmezett vívmánya, a vegyestüzelésű kazán, mely ötvözi a hagyományos fűtési technológiát a modern világ technológiájával. Minőség, hatékonyság, akár 20-30%tüzelőanyag megtakarítás!

Unica Sensor Vegyestüzelésű Lemez Kazán


Miért az UNICA SENSOR vegyestüzelésű kazán? Miért lesz ez önnek jó?

-Minőségi 6 mm kazánlemezből gyártott, szigorú minőség biztosítás mellet.

-A kazán gyártója 40 éves tapasztalattal rendelkezik

– Unica Sensor szilárd tüzelésű lemez kazán rakodási ajtaja 45 fokban megdöntött! Ez előnyös az utántöltésnél!

-Nagy méretű tűztér. A vegyestüzelésű lemez kazánok teljesítményükhöz méretezetten nagy tűztérrel rendelkeznek. egy töltéssel fával maximum 6 óra üzemidő érhető el de ez az időjárás és az épület hőveszteségének a függvénye is!

– Vegyestüzelésű kazán vizes rostélya rázó rostéllyal kombinálva egyszerűbb hamuzást, és az égés során a parázs hőjének hasznosítását teszi lehetővé.

– Unica Sensor vegyestüzelésű kazánok függőleges három huzamú füstjáratai növelik a hatékonyságot ,kombinálva füstgáz szenzorral és a ventilátor fordulatszám változtatásával közel állandó füstgáz hőmérsékletet tartva, kényszerítik a füstgázt a hőmérséklet leadására a hőcserélőkön keresztül. Ezzel a megoldással 15-20% tüzelőanyag megtakarítást tudunk elérni.

-Az égés során a vegyestüzelésű kazán szekunder levegő pótlását a tűztérbe épített fúvókák biztosítják. Így a füstgázban még éghető anyagok levegő hozzáadásával elégnek. Automatikusan történik nem kell állítgatni.

Unica Sensor vegyestüzelésű kazán robbantott ábrája.

Unica Sensor vegyestüzelésű kazán robbantott ábrája.
– A vegyestüzelésű lemez kazánhoz méretezett puffertartállyal kitolható a fűtési idő illetve egy komfortosabb és költségkímélő fűtést tudunk megvalósítani.

-Zárt rendszerbe is köthető a megfelelő biztonsági elemek beépítésével.

-Széles teljesítmény választék jellemzi az Unica Sensor Vegyestüzelésű kazánokat!

Elérhető teljesítmények: 10, 15,20,25,30,40,50, 60 kW

Folyamatos Vegyestüzelésű kazán akciók!

Garancia 5 év a kazántestre

-2 év az elektronikára és a ventilátorra

Mindenki megtalálja az egyéni igényeire szabott teljesítményt.

Unica Red Vegyestüzelésű Kazán

Unica Red vegyestüzelésű kazán robbantott ábrája.

A két vegyestüzelésű lemez kazán között jól látszik a különbség. Az Unica Sensor hőcserélői és a tűzterében elhelyezett másodlagos levegő fúvókák, a kazán tetején elhelyezett elektronika és ventillátor nagyban növelik a vegyestüzelésű lemez kazán hatékonyságát.

Az Unica Red vegyestüzelésű kazán vizes rostéllyal és mozgatható rostéllyal rendelkezik, a vízrostély nagyobb hőenergiát vesz át ezzel növelve a kazán hatásfokát. A rázó rostély a kényelmet szolgálja tüzelés közben nem kell a vegyestüzelésű kazán ajtaját megnyitni a hamu rostélyról való eltávolításához, hanem elég a rostély mozgató karra párszor rálépni.

A régi megszokott termikus huzat szabályozó adagolja az égési levegőt ennél a kazánnál. Előkészített ventilátor csatlakozás és vezérlő hozzáépítése is lehetséges.

-Minőségi kazánlemezből készült a gyártó 40 éves tapasztalatával.

– 5 év kazántest garancia

– Nagy, könnyen rakodható tűztér

-Megszokott hagyományos kivitel

-Zárt rendszerbe is köthető a megfelelő biztonsági elemek beépítésével.

Folyamatos Vegyestüzelésű kazán akciók!

Garancia 5 év a kazántestre

A régi egytálcás kivitellel ellentétben a mai vegyestüzelésű kazánok már három vagy négy hőcserélő tálcával rendelkeznek a füstjáratban, melyek a fűtés hatékonyságát is hivatottak növelni. Ugyan is ez a kialakítás a vegyestüzelésű kazánnál füstgáz hőjét nem a kéményen vezeti el, hanem a tálcákban lévő fűtővízzel, mely így növeli a vegyestüzelésű kazán hatásfokát. Ezek a füstgáz járatok lehetnek vízszintes és függőleges kialakításúak.

Tegye fel kérdését, Kérjen árajánlatot

%d blogger ezt szereti: