Unica Vento Bio pellet kazán

A legzöldebb energia, mondják sokan a fapelletre. De miért is?

A fapellet egyik legnagyszerűbb tulajdonsága lévén nyerte el ezt a megtisztelő címet, ugyan is 2 kg fahulladékból előállított pellet 1 m3 földgázt is kiválthat, valamint még a hagyományos fatüzelésű kazánhoz képest is alacsony a káros anyag kibocsájtása.

A kiváló környezetkímélő tulajdonságain kívül, a fa pellet kazánokat az egyszerű és kényelmes használata teszi még inkább keresetté.

A pellet kazánok teljesen automata rendszere lehetővé teszi az automatikus begyújtást, a működtetés közben beállítás módosítást. Ezen rendszerek segítségével a pellet kazánok 20-100 %-os tartományban képesek működni, attól függően, hogy mennyi a hő elvétel. A beépített füst-gáz elemző segítségével folyamatosan korrigálható az égési folyamat, így biztosítva a legoptimálisabb és legtakarékosabb üzemelést. A szoba termosztátja az előre beprogramozott paraméterek alapján (akár egy hétre) szabályozza a helyiség hőmérsékletét. A fűtési víz hőmérsékletet a pellet kazán vezérlése az előre beállított paraméterek alapján tartja, majd szükség esetén korrigálja azt a külső hőmérséklet alapján.

 Az áruházba!

Tegye fel kérdését, Kérjen árajánlatot