KIPI-25-pellet-egofej

JCT KIPI PELLET ÉGŐFEJ 4-16Kw

Termékleírás

KIPI pellet égőfej fa pellet és agro pellet égetésre

kipi_pellet_egofej_felepitese

A KIPI rotációs pellet égőfej használata kényelem és komfort az ön számára, időt és pénzt takarít meg a pellet égőfej takarítás kihagyásával, az agro pelletek és az olcsóbb minőségű fapellet felhasználásával.
Pellet Égőfej KIPI fapellet és agro pellet égetésre

Általános információk Az pellet égőfej működési elve A pellet égőfej vezérlése
Pellet égőfej mire használható? A pellet égőfej egy olyan eszköz melyet fel lehet szerelni az égőfej fogadására alkalmas kazánra. Elavult alacsony hatásfokú kazánok korszerűsítésével, illetve a fosszilis tüzelőanyagok kiváltására alkalmas a pellet égőfej. Gyorsan és könnyen megoldható váltás a pellet, agro pellet tüzelésre. Az alábbi ábra mutatja a KIPI pellet égőfej felépítését:

Műszaki szakértelem és innovatív megközelítés

A KIPI pellet égőfejek 2013 novemberében kerültek forgalomba, a gyártó pedig 1994- óta van jelen a fűtéstechnikai piacon. Mi különbözteti meg a KIPI pellet égőfejet a társaitól? Az innovatív megoldások alkalmazása, minőségi anyagok felhasználása és a széleskörű szakmai tudás. A gyártó műszaki irodájában Jan Gumkowski mérnök tervezte, fejlesztette ki ezt a pellet égőfejet innovatív megoldások alkalmazásával. A tervezés során a tüzeléstechnikai tapasztalat, a folyamatos fejlődés, fejlesztések során alakult ki a mostani pellet égőfej típus. A törekvés arra , hogy a fejlesztések során egy megbízható, kis ráfordítással üzemelő pellet égőfejet állítsanak elő .

Ennek eredménye – Öntisztító rotációs pellet égőfej

A piacon kapható pellet égőfejeket tisztítani kell hetente legalább 2-szer. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a rotációs égéstér és a befújás lehetővé teszi az önműködő tisztítást. Így a pellet égőfejet egyáltalán nem kell tisztítani . Az elv nagyon egyszerű, mint mindig az egyszerű megoldások a legjobbak. A kutató munka 2010-ben kezdődött. Ennek eredményeként a tervezés, a fejlesztés, kivitelezés és az elvégzett vizsgálatok alapján született meg a KIPI rotációs pellet égőfej. 2013-as bevezetése óta az égőfej folyamatos fejlesztéseken esik át, hogy a felhasználónak minél kényelmesebb üzemeltetési körülményeket teremtsünk.

A KIPI rotációs pellet égőfej használata kényelem és komfort az ön számára, időt és pénzt takarít meg a pellet égőfej takarítás kihagyásával, az agro pelletek és az olcsóbb minőségű fapellet felhasználásával.

Első öntisztító pellet égőfej a piacon.

Az égéstér kialakítása,az önműködő folyamatos tisztítás, hamu és salak eltávolítás folyamatos hatékony égést tesz lehetővé anélkül hogy csökkenne a teljesítmény és eldugulna az égőfej.

A legújabb generációs eszközök felhasználásával- teljesen automatizált pellet égőfej, öntisztító hamu és salak eltávolítás, agro pellet és pellet felhasználása. Garantáljuk a minőséget és figyelünk a részletekre.

Mivel a piacon elsőként bevezetett öntisztító pellet égőfej így a kifejlesztett technológia és felépítés szabadalmi oltalmat kapott.

Jelenleg a kínálatunkban elérhető KIPI rotációs pellet égőfejek teljesítménye 5-250 kW, de hamarosan a piacra kerülnek a 300 kW, 350 kW, 500 kW teljesítményű pellet égőfejek is.

Ön pénzt takarít meg

Pellet tüzelőanyag versenyképes más szilárd tüzelőanyagokkal szemben. Az égés levegő elosztása szekunder illetve primer oldalra hatékonyabb égést, magasabb hatásfokot és kevesebb káros anyag kibocsájtást tesz lehetővé. Olcsóbb minőségű pellet felhasználása, agro pellet használata nem károsítja az égőfejet, nem kell heti 2 alkalommal tisztítani. Mi több az alkalmazott innovatív megoldások folyamatos üzemeltetést tesz lehetővé kényszer karbantartások nélkül.

Idő

KIPI rotációs pellet égőfej az egész szezonban működik karbantartás nélkül. Csak a pellet tartályt kell feltölteni fogyasztás függvényében és kihamuzni. A rendszer teljesen automatikusan működik (begyújt, kiolt) így felügyelet nélkül lehet hagyni egy pár napra függően attól, hogy mekkora tüzelőanyag tároló kapacitással rendelkezünk. A kiegészítő internet modul segítségével a kár távolról is ellenőrizhetjük a működést.

Érdekli a kényelem és a komfort?

A pellet tüzelőanyag egy tiszta alacsony hamu tartalmú tüzelőanyag, nem szennyezi a kazánt és a környezetet. Ezenkívül a forgó égéstér karbantartás mentes nem kell tisztítani. (standard pellet égőfejeket legalább hetente 2 -szer) Ez valóban egy innovatív és hatékony egyedi megoldás a pellet égőfejek piacán.

Vége az égőfej tisztításnak és az égőtér eltömődésnek.

Vigyázz szeretteinkre

Köszönhetően a pellet égőfej automatikus működésének és az öntisztításnak felügyelet nélkül működik.Ez megoldást jelent akár idős családtagoknál akik már nem nagyon mozgékonyak. Az internetes távfelügyelettel magunk is ellenőrizhetjük a működést. Esetleges hibánál azonnal riasztást küld a megadott email címre!

Biztonság

Az örvénylő égéskamra minimálisra csökkenti a visszaégés kockázatát. A beépített szenzorok és biztonsági elemek megakadályoznak minden rendellenes működést.

Könnyen használható

A felhasználó barát vezérlő rendszer egyszerű kezelhetőséget kínál.

Törődünk a környezettel

Méretek és műszaki paraméterek:

pellet_egofej_4_16_kw

Égéstér átmérő:80,9mm

Égőfej külső átmérő: 108mm

Szerelési átmérő: 114mm

Égéstér hossza: 183mm

Hálózati feszültség: 230V/50Hz (6A)

Átlagos elektromos fogyasztás: 24 watt

Gyújtó elektromos fogyasztás: 150W

Üzemanyag: pellet átmérő 6-8mm, hossz: 8-10mm, portartalom 10% alatt

Teljesítmény szabályozás: IGEN

Kazán szivattyú űzemeltetés : IGEN

HMV szivattyú üzemeltetés:IGEN

Szoba termosztát csatlakoztatható: IGEN

Külsö hömérséklet alapú szabályozás: IGEN (opcióként rendelhető)

Pellet adagoló: IGEN ; átmérő 60mm; hossz: 1850mm

Pellet égőfej vezérlő: IGEN